Història

A principis de l’any 1.976 un grup de tècnics de Manresa, de diferents especialitats i vinculats a empreses de diferents sectors industrials, constitueixen la S.A. de INGENIERIA LARIX. Alguns dels socis aporten la seva experiència d’anys en oficina tècnica, adquirida en la multinacional Pirelli, establerta a la ciutat des de l’any 1.921.

L’activitat de l’empresa a l’inici és multidisciplinar, i es va fent tot el que la petita i mitjana indústria necessita d’enginyeria industrial i civil.

Durant la dècada dels 80 s’amplia l’activitat de l’enginyeria, quedant estructurada en una secció de desenvolupament de projectes de màquines especials i instal·lacions, essencialment per la fiabilitat en el sector de l’automòbil, i en una altre secció que inclou tota l’enginyeria en general: instal·lacions, obra civil, construcció industrial, urbanització i enginyeria legal.

L’any 1.987 es crea una nova societat per cobrir la branca d’enginyeria mecànica, quedant a S.A. de INGENIERIA LARIX tota la resta de camps d’actuació.

Des de la seva fundació S.A. de INGENIERIA LARIX ha donat solucions i resolt problemes a empreses i particulars, tant en l’àmbit públic i privat, com en el camp de l’enginyeria basada en els conceptes d’anàlisi, disseny, direcció i gestió. Durant aquests anys s’han realitzat projectes d’obres i instal·lacions molt diversos. Entre ells, cal esmentar treballs diversos per a les administracions municipal, comarcal, i autonòmica, projectes d’oficines bancàries, projectes d’instal·lacions hospitalàries i projectes diversos per a centenars de clients de diferents sectors.